Verhaalservice

Hebt u schade die niet door uw eigen verzekering wordt gedekt? Dat is altijd vervelend. Gelukkig kunt u soms uw schade wel verhalen op een andere partij. Bijvoorbeeld als iemand tegen uw auto is gebotst. Samen met onze partner 112Schade helpen we u daar graag bij. Geheel kosteloos, ook als u (nog) geen klant bij ons bent.

Doe de test om te zien of u uw schade kunt verhalen. Alles in orde? Vul dan het aanmeldformulier op deze pagina zo volledig mogelijk in. Een medewerker van de Heemzaethe Verhaalservice neemt binnen 2 werkdagen contact met u op. Als alles akkoord is dient de verhaalservice daarna namens u een claim in bij de andere partij. Wist u dat de Heemzaethe Verhaalservice in 2020 meer dan 90 procent van de aangemelde claims succesvol heeft verhaald?

Let op: gaat het om een zogenaamde schade zonder dader, dan kan de verhaalservice u helpen om een claim in te dienen bij het Waarborgfonds Motorverkeer. Controleer hier of uw schade daarvoor in aanmerking komt. Vergeet niet om binnen 14 dagen aangifte te doen bij de politie.

Scroll naar boven