Aanbod

vERZEKERINGEN

Heemzaethe specialiseert zich in particuliere schadeverzekeringen. Voor ZZP-ers en het middenkader bieden wij de optie om naast het particuliere pakket ook zakelijke verzekeringen bij ons onder te brengen. 

Onderstaand vindt u een selectie van de verzekeringen die wij aanbieden. Staat uw verzekering er niet bij of hebt u speciale wensen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Motorrijtuigen

Naast de wettelijk verplichte verzekeringen bieden wij ook een ruime keuze aan aanvullende verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan een diefstal- of allriskdekking, bonusbeschermer, schadeverzekering voor in-/opzittenden of een aanschafwaarderegeling.

Of u nu voor een minimale dekking gaat of uw voertuig juist uitgebreid wenst te verzekeren, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook voor eendagskentekens kunt u bij ons terecht.

Wonen

De spullen in uw huis verzekert u met een inboedelverzekering. Wij berekenen samen met u de geschatte waarde van uw inboedel en zorgen dat u niet onderverzekerd bent. Ook kunt u via ons interessante aanvullende dekkingen afsluiten.

Het is verstandig om uw woning te verzekeren met een woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd). Een groot deel van de schades die aan uw woning kunnen ontstaan wordt hiermee afgedekt. Uiteraard houden we rekening met het type woning en uw woonsituatie.

Reizen

Of u nu een globetrotter bent die de wereld rondtrekt, regelmatig weekendjes weggaat binnen Europa of eenmalig een cruise maakt, wij hebben altijd een passende reisverzekering voor u. Aan de hand van uw gezinssamenstelling en het type reiziger dat u bent selecteren wij een geschikte verzekering voor u. Dit kan een doorlopende of kortdurende reisverzekering zijn. Ook bieden wij annuleringsverzekeringen aan.

Aansprakelijkheid en rechtsbijstand

Veroorzaakt u of een van uw gezinsleden per ongeluk schade aan (de spullen van) iemand anders? Van een glas water over een laptop tot blijvend letsel, een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel WA genoemd) biedt uitkomst.

Met een Rechtsbijstandverzekering kiest u zelf de verzekerde categorieën. De precieze dekking verschilt per verzekeraar. Daarom vergelijken wij voor u de voorwaarden en uitsluitingen. Zo krijgt u altijd de dekking die het beste bij u past.

Uw zorgverzekering

Het is natuurlijk wel zo overzichtelijk om al uw verzekeringen op één plek te hebben. Wij adviseren u dan ook graag over uw zorgverzekering. Wist u bijvoorbeeld dat niet elke basisverzekering hetzelfde is, ook al wordt de inhoud van het pakket door de overheid bepaald? Dat een kind alleen een aanvullende verzekering kan hebben als een van de ouders die heeft? Of dat er een verschil is tussen het eigen risico en de eigen bijdrage? Bij Heemzaethe bent u nooit over- of onderverzekerd. Onze adviseurs kijken namelijk samen met u welke ziektekostenverzekering het beste bij uw wensen en situatie aansluit.

Neem contact met ons op voor meer informatie of advies over uw zorgverzekering. Meteen een prijsvergelijking ontvangen als de premies voor 2023 bekend zijn? Klik dan op de onderstaande knop ‘Zorgverzekeringen vergelijken’.

Scroll naar boven