Over ons

Onafhankelijk

Heemzaethe is een onafhankelijke tussenpersoon voor verzekeringen. Dat betekent dat u via ons verzekeringen af kunt sluiten bij vrijwel alle verzekeraars in Nederland. We denken graag met u mee en kiezen de verzekeringen uit die het beste bij u en uw wensen passen. We doen niet aan targets, dus ons advies is altijd objectief. Uw belangen staan voorop.

Deskundig

Al onze adviseurs zijn Wft-gediplomeerd en ontvangen regelmatig trainingen om hun kennis helemaal up-to-date te houden. We zijn uw eerste aanspreekpunt voor alles wat met uw verzekeringen te maken heeft. Zo geven we niet alleen advies over nieuwe verzekeringen, maar helpen we u bijvoorbeeld ook bij het indienen van schadeclaims, voeren we wijzigingen voor u door en beantwoorden we al uw verzekeringsvragen.

Betrokken

Veel mensen weten niet goed hoe ze verzekerd zijn. Daardoor kunnen ze over- of onderverzekerd raken. Niemand wordt blij van jarenlang te veel premie betalen of schades die onverwacht niet vergoed worden. Ons motto is dan ook: iedereen passend verzekerd. Niet te veel en niet te weinig. Daarom geven we laagdrempelig, toegankelijk advies over schadeverzekeringen voor particulieren.

Beloning medewerkers

De beloning van onze medewerkers bestaat uit een vast salaris. Deze vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform. We sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op de belangen van klant en onze onderneming op de lange termijn. We betalen geen variabele beloningen aan onze medewerkers.

Scroll naar boven