JUNIOR KLANTADVISEUR VERZEKERINGEN

Junior Klantadviseur Verzekeringen

Houd jij ervan om mensen te helpen? En vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou! Haal op kosten van Heemzaethe erkende vakdiploma’s en word in ons uitgebreide inwerktraject opgeleid tot klantadviseur verzekeringen. Ervaring is niet nodig, een leergierige houding en een gezonde dosis enthousiasme wel. Ideaal voor starters of als je toe bent aan een carrièreswitch! Je kiest zelf of je fulltime of parttime werkt (24 tot 40 uur per week).Dit bieden wij jou

Bij Heemzaethe geloven we in jou. Daarom ondersteunen we jou in je professionele ontwikkeling en geven we je carrière een boost. We helpen je om het beste uit jezelf te halen! Jouw input wordt op prijs gesteld, dus je krijgt bij ons de vrijheid om jouw creativiteit en inzichten te delen. 

 • Startsalaris van € 13,68 per uur (bruto). Als je goed presteert kun je snel groeien in salaris én mooie bonussen verdienen;
 • Haal op kosten van Heemzaethe je Wft Basis en Wft Schade Particulier (Wft Schade Zakelijk optioneel);
 • Contract van 7 maanden met uitzicht op verlenging;
 • Hybride werken mogelijk met een laptop van de zaak;
 • Flexibel rooster;
 • Fulltime of parttime werken (24 tot 40 uur per week);
 • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is;
 • Goed bereikbaar, modern kantoor in Groningen Stad;
 • Korting op je verzekeringen;
 • Gezellige, actieve personeelsvereniging en regelmatig vrijdagmiddagborrels.

Dit ben jij

Heemzaethe is op zoek naar een enthousiaste verzekeringsadviseur in spe met een goed gevoel voor humor. Je haalt voldoening uit het verlenen van service en hebt oog voor commerciële kansen. Enige ervaring met klantcontact is mooi, maar geen vereiste.

 • Je hebt minimaal hbo- denk- en werkniveau (diploma niet verplicht).
 • Je bent digitaal vaardig.
 • Je bent communicatief sterk en spreekt en schrijft goed Nederlands.
 • Service verlenen is iets waar je blij van wordt.
 • Je bent de eerste drie weken minimaal 32 uur per week beschikbaar voor je training (startdatum in overleg). 

Dit ga je doen

Als verzekeringsadviseur help je onze klanten telefonisch, via e-mail en via WhatsApp. Onze klanten nemen met hele uiteenlopende vragen contact met ons op. Daardoor is je werk lekker afwisselend. Een compleet verzekeringspakket vergelijken op premie en voorwaarden, overleggen met een van de vele verzekeraars waar we mee samenwerken over een schadedossier, aan je klant uitleggen waarom die ene factuur afwijkend is of even snel controleren hoeveel schadevrije jaren iemand heeft: jij draait je hand er niet voor om!

Service vinden we erg belangrijk. Klanttevredenheid staat bij ons dan ook op één. Daarom neem je tijdens je gesprekken uitgebreid de tijd voor je klanten en luister je aandachtig. Je geeft goede, complete adviezen en stelt het belang van de klant altijd voorop. Kom je ergens niet uit, dan is er genoeg begeleiding aanwezig om je te helpen, en ook je collega’s zijn altijd bereid om even met je te sparren. 

Bij Heemzaethe richten we ons vooral op particuliere schadeverzekeringen. Je gaat dus alles leren over de grote verzekeringen zoals auto-, opstal-, inboedel- en reisverzekeringen, maar ziet bijvoorbeeld ook boot-, caravan-, ongevallen- en zelfs bruiloftsverzekeringen voorbijkomen. Vind je de zakelijke markt, dan kun  je je verder specialiseren in kleinzakelijk en MKB.

Wil je na een tijdje je horizon verbreden, dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden om je bij een lopend project aan te sluiten of zelfs je eigen project te starten. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan coachende taken op het gebied van sales, of het leveren van een bijdrage aan onze social mediakanalen.

Hier ga je werken

Heemzaethe is een tussenpersoon voor verzekeringen in Groningen. We werken met veel verzekeraars samen en zijn de schakel tussen klant en verzekeraar. Dat gaat veel verder dan alleen het adviseren over en het afsluiten van nieuwe verzekeringen. Sterker nog, daar begint het pas! Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor onze klanten voor álles wat met hun verzekeringen te maken heeft. 

We zijn in 2018 begonnen en zijn in korte tijd uitgegroeid tot een bedrijf met zo’n 40 medewerkers. Dat moet ook wel, want we willen de grootste en beste tussenpersoon van Nederland worden! Daarom staan kwaliteit en klanttevredenheid bij ons voorop.

Contact

Heb je vragen over deze functie of wil je een keer laagdrempelig een kop koffie komen drinken om kennis te maken en even rond te kijken? Neem dan contact op met Leila Osman: 085 – 130 71 26. Direct solliciteren? Klik op de knop hieronder of mail naar sollicitatie@heemzaethe.nl.

DIRECT SOLLICITEREN ⮕
Scroll naar boven