TVM-Medewerkers

Voordeel bij aegon


Als medewerker bij TVM profiteert u van fikse kortingen als u uw verzekeringen bij Heemzaethe onderbrengt. Wij specialiseren ons in particuliere schadeverzekeringen (o.a. inboedel, auto, woonhuis, reis en rechtsbijstand) en hebben, in samenwerking met Aegon, een speciaal kortingsprogramma voor TVM-medewerkers ontworpen met kortingen tot wel 40%! Lees verder voor meer informatie over de personeelsverzekeringen of vraag direct, geheel vrijblijvend, om een persoonlijk aanbod. Bel hiervoor naar 085 105 2708 of klik op ‘Ja, ik wil een offerte’.

Voor wie geldt dit aanbod?

Alle medewerkers van TVM verzekeringen kunnen gebruikmaken van deze collectieve korting. De voorwaarden en tarieven die van toepassing zijn op de afgesloten verzekering(en) blijven van toepassing voor:

  • actieve werknemers van TVM e/o;
  • arbeidsongeschikte (ex) werknemers van TVM e/o;
  • gepensioneerde werknemers van TVM.

Uit welke verzekeringen kan ik kiezen?

De TVM-personeelsverzekeringen bestaan uit het Aegon Woon- & VrijeTijdpakket en de Aegon Autoverzekering (Aegon Auto op Maat is uitgezonderd van het collectief). De geselecteerde verzekeringen hebben uitstekende voorwaarden en dekkingen. Daarbij is Aegon een betrouwbare partner met een uitmuntende reputatie op het gebied van schadeafwikkeling.

Als onafhankelijke tussenpersoon werkt Heemzaethe met vrijwel alle Nederlandse verzekeraars samen. Sluiten de geselecteerde verzekeringen niet goed op uw situatie aan? Geen probleem. Wij zoeken graag samen met u naar andere passende producten. Er gelden dan wel andere kortingspercentages.

Hoeveel korting krijg ik?

In onderstaande tabel vindt u het kortingsoverzicht voor het Aegon Woon- & VrijeTijdpakket en de Aegon Autoverzekering. Kiest u een andere verzekering uit ons assortiment? Dan ontvangt u daarop 10% korting.

Kan ik zelf mijn dekking kiezen?

Aegon Woon- & VrijeTijdpakket

Verzekeringen die onder het TVM-collectief worden afgesloten hebben standaard een allriskdekking. Dat betekent dat alle van buiten komende onheilen, inclusief schade die u per ongeluk zelf veroorzaakt, gedekt zijn. Er zijn enkele uitzonderingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schade die het gevolg is van slijtage of opzet. De uitzonderingen worden gespecificeerd in de polisvoorwaarden. Klik hier voor uitgebreide productinformatie.

Aegon Autoverzekering

U kiest zelf een dekking die bij u en uw auto past. U kunt kiezen uit de basisdekkingen WA, WA Extra, Allrisk Basis, Allrisk Compleet en Allrisk Royaal. Klik hier voor een overzicht van de verschillen tussen deze dekkingen. Voor wat betreft aanvullende verzekeringen hebt u de keuze uit een schadeverzekering voor inzittenden, een ongevallenverzekering voor inzittenden, een verkeersrechtsbijstandverzekering en/of een bonusbeschermer (alleen bij Allrisk Compleet en Allrisk Royaal).

Waarom Heemzaethe?

Als u uw verzekeringen onderbrengt bij Heemzaethe ontvangt u een forse korting op excellente verzekeringen. Maar dat is niet het enige voordeel:

  • Heemzaethe is specialist op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. Geen vraag is ons vreemd!
  • U krijgt toegang tot onze gratis verhaalservice bij uw motorrijtuigenverzekering. U hebt geen verhaalsrechtsbijstand meer nodig.
  • Het combineren van verzekeraars kan en mag bij ons.
  • Wij nemen jaarlijks uw verzekeringen met u door tijdens onze gratis verzekeringscheck (indien gewenst).
  • Wij bemiddelen niet alleen, maar geven ook advies op maat.
  • U kunt ook voor meer specialistische verzekeringen bij ons terecht (o.a. fiets, bromfiets, scootmobiel en rieten daken).
  • Onze gediplomeerde adviseurs begeleiden uw schadeclaims.

Aanvragen en afsluiten

Wilt u graag een vrijblijvend aanbod van ons ontvangen? Bel ons dan: 085 105 2708. Of klik op onderstaande knop om uw gegevens door te geven.

Hebt u uw polisbladen bij de hand? Stuur dan duidelijke foto’s of scans naar tvm@heemzaethe.nl en vermeld in uw e-mail dat u werknemer bent bij TVM. Wij gebruiken dan de informatie op uw polisbladen om een offerte voor u op te stellen. Wel zo makkelijk, want zo hoeft u zelf minder informatie door te geven.

Let op: uw polisvoorwaarden zijn leidend bij eventuele verschillen tussen de informatie op deze pagina en de bepalingen in uw polisvoorwaarden.

Scroll naar boven