Over ons

Waar we voor staan

Wij vinden dat particuliere schadeverzekeringen meer aandacht verdienen. Wanneer hebt u voor het laatst uw verzekeringen kritisch bekeken en gecontroleerd? Bij veel mensen is het antwoord: te lang geleden. En dat willen wij veranderen.

 

U wilt bij schade niet voor nare verrassingen komen te staan, maar u wilt ook niet onnodig veel betalen voor dekkingen die u eigenlijk niet nodig hebt. Dat snappen wij heel goed. We begrijpen ook dat niet iedereen zin of tijd heeft om zich er voldoende in te verdiepen. En daar komen wij in beeld.

Wij willen dat iedereen toegang heeft tot onafhankelijk, deskundig, betrokken advies zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. Iedereen passend verzekerd, dat is waar wij voor staan.

Wat we doen

U kunt met al uw verzekeringsvragen bij ons terecht. We kijken ook graag met u mee of uw lopende verzekeringen nog kloppen en bij u passen, en of u niet over- of onderverzekerd bent. Kan het beter? Dan doen we u, geheel vrijblijvend, een aanbod. Natuurlijk kunt u ook voor nieuwe verzekeringen bij ons terecht.

 

Wijzigingen geeft u snel en eenvoudig aan ons door. Wij controleren eerst of die geen onvoorziene gevolgen hebben. Is alles akkoord, dan regelen wij de rest.

 

Hebt u schade? Dan hebt u al genoeg aan uw hoofd. Daarom hebben wij namens u contact met uw verzekeraar en leiden we alles in goede banen. We laten u vooraf weten wat we van u nodig hebben voor een snelle afwikkeling van uw schademelding en houden u tijdens het proces goed op de hoogte.

Wie we zijn

Bij Heemzaethe staat een team van enthousiaste, gespecialiseerde verzekeringsadviseurs voor u klaar. Wij zijn de schakel tussen u en uw verzekeraar. Handig, want zo hebt u één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen. Ook als u van verzekeraar wisselt of uw verzekeringen niet allemaal bij dezelfde partij hebt lopen.

 

Als onafhankelijke intermediair werken we met bijna alle Nederlandse verzekeraars samen. Zo kunnen we uit veel producten kiezen en vinden we altijd een verzekering die bij u past. We maken geen voorkeursafspraken met verzekeraars en hebben geen targets. Daardoor krijgt u bij ons altijd een objectief advies.

Advies op maat

Verzekeren begint bij advies. Wij houden daarbij rekening met uw wensen, behoeften en situatie. Al onze adviseurs zijn gediplomeerd. Daarnaast houden ze hun kennis bij en doen ze elke drie jaar opnieuw examen. Zo weet u zeker dat u het beste advies krijgt. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Wilt u eerst meer weten over onze manier van werken? Kijk dan op de pagina 'Advies'.

Schade is altijd vervelend. Daarom willen we het melden van de schade zo makkelijk mogelijk maken. Hebt u schade met een motorrijtuig? Vul dan een papieren schadeformulier in, of vul deze digitaal in. Hebt u andere schade? Meld die via onze website. Op de pagina 'Schade' leest u meer over hoe wij omgaan met schades.