Advies

Advies op maat

Verzekeren begint bij advies. Wij vinden het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Niet te veel, niet te weinig: precies goed. U dekt risico’s die u zelf niet kunt of wilt dragen af. Dat geeft veel rust. Want als er eens iets gebeurt, dan weet u precies waar u aan toe bent.

Deskundig advies

Alle adviseurs zijn voorzien van erkende diploma’s. We leiden mensen op, volgen cursussen om onze kennis bij te houden en doen elke drie jaar opnieuw examen. Uw adviseur is dus altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wist u dat wij ook een erkend leerbedrijf zijn?

We zijn een groot voorstander van een eerlijke, gezonde financiële markt. Wilt u onze werkwijze of een van onze standpunten laten toetsen door een onafhankelijke, onpartijdige derde? Daar werken we uiteraard graag aan mee. Daarom hebben we een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Marken) en zijn we aangesloten bij KifiD (Klachteninstituut voor financieel Dienstverleners). Hier kunt u kosteloos een melding doen of een geschil aanmelden.

Telefonisch en online

U kunt ons via diverse kanalen bereiken. Onze voorkeur gaat uit naar een telefoongesprek. In onze ervaring kunnen we u dan het snelst helpen doordat we meteen relevante en aanvullende vragen kunnen stellen. Zo weten we zeker dat ons advies aansluit bij uw situatie en dat we geen informatie missen.

Misschien komt het u niet goed uit om te bellen of wilt u ons bestanden sturen. Geen enkel probleem, want we geven ook online advies. Stuur een e-mail of start een chat via onze website. U krijgt zo snel mogelijk reactie.

Meer dan verzekeren

Ons werk houdt niet op bij het afsluiten van een verzekering. Integendeel. We vinden het niet alleen belangrijk dat uw verzekeringen bij u passen, maar ook dat ze bij u blijven passen. Daarom houden we uw verzekeringen goed in de gaten. Verandert er iets, of denken we dat we een beter aanbod voor u hebben? Dan laten we u dat weten.

Ook als u een vraag hebt, iets wilt wijzigen of een schade wilt melden staan we voor u klaar. We hebben ruime openingstijden en u kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Maar net hoe het u uitkomt. Daarbij bieden we u ook unieke voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat we voor onze klanten een gratis verhaalservice hebben voor schade bij motorrijtuigen? Ook kunnen we vaak verzekeringen combineren voor een mooie pakketkorting.

Scroll naar boven