Nieuws en achtergrond

Zoeken

GRATIS veiligheidscheck voor uw caravan of camper

Bijgewerkt: 24 nov 2020

Gaat u er binnenkort op uit met uw caravan of camper? Bij OMNIA CSS kunt u een gratis veiligheidscheck uit laten voeren. Zo kunt u met een gerust hart de weg op. De controle duurt slechts 20 minuten. Tijdens de veiligheidscheck wordt op de volgende dingen gelet:


  • Onderstel en banden: er wordt gekeken naar de bandenspanning, het profiel en de algehele staat van de banden, en of de torsievering en schokdempers niet versleten zijn;

  • Stabilisator, handrem en remdemper (en, bij caravans, de aanhangwagenkoppeling);

  • Buitenverlichting, staat van bedrading, stekkers e.d.;

  • Documenten: er wordt gekeken of het registratiebewijs, kentekenbewijs en de kenteken- en constructie-/typeplaat in orde zijn;

  • Gas: er wordt gekeken of de gasflessen en gastoestellen nog veilig te gebruiken zijn en niet lekker. Ook wordt gecontroleerd of de rookgasafvoer nog veilig is.


Op vakantie met de camper (bron: 123RF)


Klik hier om een gratis afspraak in te plannen. De veiligheidscheck is geheel vrijblijvend. Als OMNIA CSS u een reparatie aanraadt kiest u zelf of en waar u deze uit laat voeren.

De gratis veiligheidscheck wordt u aangeboden door a.s.r. en OMNIA CSS. Al onze klanten kunnen gebruikmaken van dit aanbod. U hoeft dus geen verzekering bij a.s.r. te hebben, en uw caravan of camper hoeft niet via Heemzaethe verzekerd te zijn.

Wilt u controleren of uw caravan of camper goed verzekerd is en/of wilt u een vrijblijvend aanbod van ons ontvangen voor een nieuwe verzekering, neem dan contact met ons op.

© 2020 Heemzaethe

Kvk 59447621

AFM 12042400

Kifid 300.015776

Volg ons op