Nieuws en achtergrond

Zoeken

GRATIS veiligheidscheck voor uw caravan of camper

Bijgewerkt op: 24 nov. 2020

Gaat u er binnenkort op uit met uw caravan of camper? Bij OMNIA CSS kunt u een gratis veiligheidscheck uit laten voeren. Zo kunt u met een gerust hart de weg op. De controle duurt slechts 20 minuten. Tijdens de veiligheidscheck wordt op de volgende dingen gelet:


  • Onderstel en banden: er wordt gekeken naar de bandenspanning, het profiel en de algehele staat van de banden, en of de torsievering en schokdempers niet versleten zijn;

  • Stabilisator, handrem en remdemper (en, bij caravans, de aanhangwagenkoppeling);

  • Buitenverlichting, staat van bedrading, stekkers e.d.;

  • Documenten: er wordt gekeken of het registratiebewijs, kentekenbewijs en de kenteken- en constructie-/typeplaat in orde zijn;

  • Gas: er wordt gekeken of de gasflessen en gastoestellen nog veilig te gebruiken zijn en niet lekker. Ook wordt gecontroleerd of de rookgasafvoer nog veilig is.


Gezinsvakantie met de camper

Op vakantie met de camper (bron: 123RF)


Klik hier om een gratis afspraak in te plannen. De veiligheidscheck is geheel vrijblijvend. Als OMNIA CSS u een reparatie aanraadt kiest u zelf of en waar u deze uit laat voeren.

De gratis veiligheidscheck wordt u aangeboden door a.s.r. en OMNIA CSS. Al onze klanten kunnen gebruikmaken van dit aanbod. U hoeft dus geen verzekering bij a.s.r. te hebben, en uw caravan of camper hoeft niet via Heemzaethe verzekerd te zijn.

Wilt u controleren of uw caravan of camper goed verzekerd is en/of wilt u een vrijblijvend aanbod van ons ontvangen voor een nieuwe verzekering, neem dan contact met ons op.