Ons aanbod

Heemzaethe specialiseert zich in particuliere schadeverzekeringen. Voor ZZP-ers en het middenkader bieden wij de optie om naast het particuliere pakket ook zakelijke verzekeringen bij ons onder te brengen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onderstaand vindt u een selectie van de verzekeringen die wij aanbieden. Staat uw verzekering er niet bij of hebt u speciale wensen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Motorrijtuigen

Het is in Nederland verplicht uw motorrijtuig(en) WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) te verzekeren. Daarom bieden wij een ruime selectie aan mogelijkheden om uw (bestel)auto, motor, scooter, bromfiets, oldtimer of ander motorrijtuig via ons te verzekeren. Naast de wettelijk verplichte verzekeringen bieden wij ook een ruime keuze aan aanvullende verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan een diefstal- of allriskdekking, bonusbeschermer, schadeverzekering voor in-/opzittenden of een aanschafwaarderegeling. Of u nu voor een minimale dekking gaat of uw voertuig juist uitgebreid wenst te verzekeren, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook voor eendagskentekens kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden wij verzekeringen aan voor o.a. quads, scootmobiels, segways, caravans en (elektrische) fietsen.

Wonen

De spullen in uw huis verzekert u met een inboedelverzekering. Wij berekenen samen met u de geschatte waarde van uw inboedel en zorgen dat u niet onderverzekerd bent. Ook kunt u via ons interessante aanvullende dekkingen afsluiten. Wist u bijvoorbeeld dat u mobiele elektronica ook buitenshuis vaak mee kunt verzekeren op uw inboedelverzekering? Handig als u vaak op pad bent met uw smartphone, tablet of laptop.

Een koopwoning is een grote investering. Daarom is het verstandig uw woning te verzekeren met een woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd). Een groot deel van de schades die aan uw woning kunnen ontstaan wordt hiermee afgedekt. Uiteraard houden we rekening met het type woning en uw woonsituatie. Woont u in een appartement en zijn de funderingen van het gebouw en/of uw ruiten al verzekerd via de VVE? Dan verzekeren we die natuurlijk niet dubbel. Zo betaalt u niet meer dan nodig.​

Reizen

Of u nu een globetrotter bent die de wereld rondtrekt, regelmatig weekendjes weggaat binnen Europa of eenmalig een cruise maakt, wij hebben altijd een passende reisverzekering voor u. Aan de hand van uw gezinssamenstelling en het type reiziger dat u bent selecteren wij een geschikte verzekering voor u. Dit kan een doorlopende of kortdurende reisverzekering zijn. Ook bieden wij annuleringsverzekeringen aan.

Aansprakelijkheid en rechtsbijstand

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Veroorzaakt u of een van uw gezinsleden per ongeluk schade aan (de spullen van) anderen? Van een glas water over een laptop tot blijvend letsel, een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (in de volksmond ook wel WA genoemd) biedt uitkomst.

Niemand wil in een juridisch conflict verzeild raken, maar als het gebeurt wilt u wel bijgestaan worden door een kundige advocaat of jurist. Met een Rechtsbijstandverzekering kiest u zelf de verzekerde categorieën. Denk hierbij aan bijstand bij conflicten die betrekking hebben op verkeer, wonen, inkomen, vermogen, u als consument en personen- en familierecht. De precieze dekking verschilt per verzekeraar. Daarom vergelijken wij voor u de voorwaarden en uitsluitingen. Zo krijgt u altijd de dekking die het beste bij u past.

Wilt u meer weten?

Wij zijn u graag van dienst, niet alleen bij het afsluiten van uw verzekering maar ook daarna. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, of wilt u direct advies? Neem dan contact met ons op, laat een bericht achter of lees verder op onze pagina 'Advies'.

Uiteraard is het ook mogelijk om direct een prijsvergelijking te ontvangen. Klik hiervoor op de knop 'Ik wil een prijsopgave'.

© 2020 Heemzaethe

Kvk 59447621

AFM 12042400

Kifid 300.015776

Volg ons op